Un accident rutier în care a fost implicată și o autospecială de poliție a avut loc, marți dimineață, în zona Barbu Văcărescu din Capitală. În urma impactului, două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital. Ambele persoane erau din autospeciala de poliție. 

În incidentul rutier a fost implicat un autoturism din cadrul Secției 6 de Poliție din Capitală, care circula pe Șoseaua Barbu Văcărescu, avand în funcțiune semnalele luminoase și pe cele sonore.  

Când a ajuns în dreptul intrarii/ieșirii din dreptul magazinul Kaufland, acesta a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

Din accident au rezultat două victime, și aici vorbim despre conducătorul autospecialei de poliție și pasagerul din această mașină, ambii fiind transportați la Spitalul Floreasca.

„La data de 08 Noiembrie a.c., în jurul orei 08.47, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe str. Barbu Văcărescu, din sectorul 2.

Din primele informații, conducătorul unui autospeciale de poliție din cadrul Secției 6 care se afla în deplasare pe str.Barbu Văcărescu având în funcțiune mijloacele speciale de avertizare luminoase și sonore a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

În urma accidentului de circulație, a rezultat rănirea conducătorul autospecialei de poliție și a pasagerului, care au fost transportați la spital pentru îngrijri medicale.

Se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Pe durata cercetării la fața locului traficul tramvaielor pe str.Barbu Văcărescu este restricționat pe ambele sensuri de deplasare”, anunță Poliția. 

În prezent, linia de tramvaie 5 este blocată pe Str. Barbu Văcărescu, mai exact la stația Ceaikovski, pe sensul spre Piața Băneasa. Tramvaiele circulă deviat.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.