Circulația rutieră pe Șoseaua Colentina, în intersecția cu strada Doamna Ghica, pe sensul de mers spre Obor, va fi blocat în totalitate pe partea carosabilă, începând cu data de 11 noiembrie și până pe 10 ianuarie 2023 pentru lucrările la Pasajul Doamna Ghica. Circulația tramvaiului 21 va fi și ea întreruptă pe ambele sensuri de mers până spre finele lunii martie a anului viitor. 

Mașinile care circulau pe carosabilul blocat vor urma să circule pe linia de tramvai. În lipsa tramvaiului, vor fi introduse autobuze pentru preluarea călătorilor, anunță Primăria Capitalei, potrivit HotNews.ro.

Potrivit sursei citate, restricțiile care vizează perioada 11.11.2022 -10.01.2023 sunt următoarele:

– blocare totală a părții carosabile a Sos. Colentina sens spre Obor în intersecția cu Str. Doamna Ghica începând cu 11.11.2022, ora 04:00;

– blocare bandă 2 bretea Doamna Ghica între Sos Colentina și intrarea pe rampă Petricani;

– blocare bandă 2 bretea Doamna Ghica Între intrarea pe rampă Petricani și Sos Colentina;

– întrerupere circulație tramvai pe Sos Colentina pe ambele sensuri (valabil până pe 21.03.2023);

– asigurare trafic auto pe Sos Colentina sens spre Obor pe trei benzi: una de dreapta spre Bvd Lacul Tei și două înainte, spre Obor, pe ampriza liniilor de tramvai;

– utilizarea stației de tramvai ca stație comună a STB pentru autobuzelor ce vor prelua traficul de călători.

De menționat este că vorbim despre una dintre cele mai aglomerate zone din Capitală, iar măsurile ce urmează a fi instituite în doar câteva zile vor duce, cel mai probabil, la blocarea zonei. Asta înseamnă haos, nervi pentru șoferi și timp pierdut în trafic. 

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.