Protestele românilor față de firmele austriece din România s-au înmulțit. Mai mulți oameni au blocat o benzinărie austriacă și au protestat față de faptul că România nu a fost primită în Schengen.

Protestele continuă la benzinăriile cu acționariat austriac, acolo unde tot mai mulți români se adună să blocheze pompele de carburanți și să nu mai lase alți români să alimenteze. Liderul AUR, George Simion și simpatizanții lui au blocat o benzinărie din Ploiești și au intrat cu steagurile în interiorul stației peco acolo unde au protestat în fața angajaților OMV. Mișcarea a continuat apoi și la București. 

Câteva zeci de oameni s-au adunat în fața uneia dintre cele mai frecventate stații peco din Ploiești. Protestatarii au blocat accesul clienților în interior și au protestat și în interiorul benzinăriei OMV. Manifestanții au plecat apoi la București, acolo unde au făcut același lucru într-o altă stație de carburanți, tot cu capital austriac și au cerut românilor să boicoteze cât mai mult firmele austriece. 

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.