Anchetă uriașă declanșată de autoritățile din România după ce o femeie a fost ucisă de câini pe un câmp de lângă București. Deși autopsia femeii urma să aibă loc abia luni, autoritățile urgentează procedurile, conform unor surse.

UPDATE: Autopsia femeii ucise de câinii fără stăpân ar fi fost finalizată.

Ancheta continuă în cazul femeii ucise de câini în sectorul 6 din Capitală! Martorii au fost duși la audieri, iar anchetatorii au cerut urgentarea autopsiei. În același timp, autoritățile responsabile de terenul din zona Lacul Morii, acolo unde a avut loc tragedia, pasează vina de la unii la alții.

Ana Oros Daraban a avut parte, la 43 de ani, de o moarte cumplită, atacată de câini pe un teren viran, iar un martor le-a descris poliţiştilor acele momente de coşmar. Bărbatul ieşise şi el să se antreneze şi a văzut-o pe femeie cum alerga pe dig şi chiar a trecut pe lângă el. La întoarcere spre casă a zărit cum ea scurtează drumul peste câmp şi este înconjurată de maidanezi. Omul a alergat într-un suflet să o ajute, însă, nu a mai apucat.

Potrivit surselor Realitatea , câinii au muşcat-o de atâtea ori încât criminaliştii nu au reuşit, la prima vedere, să numere leziunile. Cele mai grave păreau să fie rănile de la picioare, cu sângerări masive.

Culmea e că anul trecut, în aprilie, Ana a trecut prin aceeaşi nenorocire şi a scăpat cu viaţă la limită.

După acest episod, a suferit mai multe intervenţii chirurgicale ca să-şi revină. Avea muşcături adânci la nivelul picioarelor, mâinilor şi al scalpului. După nouă luni grele de recuperare a reuşit să-şi revină şi să-şi reia, treptat, vechile pasiuni. Cu entuziasm, se implica în proiecte de protejare a naturii, făcea drumeţii pe munte şi participa la maratoane. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.