Sunt momente pline de durere la Biserica Belvedere din Capitală, acolo unde este depus trupul neînsuflețit al lui Rudel Obreja.

Fostul președinte al boxului românesc va fi condus astăzi pe ultimul drum în prezența apropiaților și a celor care l-au cunoscut.

„Suntem obligați să luptăm ca să i se facă dreptate. Rudel Obreja a fost omorât de un stat mafiot. Noi, prin avocații noștri, vom da în judecată Ministerul Justiției și Administrația Națională a Penitenciarelor. Nu se poate să ții un erou închis pe nedrept. Tot ceea ce am văzut m-a distrus. Știu ce însemnă tot acest calvar, mi-a trecut glonțul pe la ureche. Cunosc toate aceste abuzuri, s-a mers prea departe. Nu știu cum dorm oamenii ăștia noaptea. Pentru câți dintre voi, stimabililor politicieni, a cântat imnul țării, câți dintre voi ați fost primiți cu dragoste și bună credință din partea oamenilor. Nu știm să ne cinstim eroii. Am văzut că a ajuns la 40 de kilograme și ne facem că nu vedem. Nu avem să evoluăm, noi ca țară, atâta timp cât la conducere sunt torționarii. Ministrul justiție trebuie să plece, la fel și șeful Administrației Penitenciarelor!”, a declarat realizatoarea emisiunii ROMÂNIA SUVERANĂ, Alexandra Păcuraru.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.