Un autocar fără pasageri s-a răsturnat la marginea drumului, pe DN1 în județul Prahova. Șoferul autovehiculului a fost grav rănit.

Accidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01.30, pe DN1, la kilometrul 94+500 în afara localității Cornu, județul Prahova.

acc2

Potrivit IPJ Prahova, din primele date de la fața locului a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 41 de ani în timp ce conducea un autocar, fără pasageri, pe DN1 din direcția Brasov către Ploiești, la un moment dat a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, autovehiculul a intrat în coliziune cu separatorii de sens din beton și cu un indicator rutier.

Din impact, autocarul a fost proiectat spre dreapta în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat.

acc1

Potrivit ISU Prahova, la fața locului echipajele de salvare au găsit șoferul autocarului încarcerat (dar conștient). Victima, un bărbat de 41 de ani, conștientă, cu politraumatisme, a fost descarcerat si predat echipajului SAJ pentru a fi transportat la spital

”Conducătorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite”,  au precizat polițiștii, care continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Sursa: Realitatea de Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.