Experiment șocant pe alimentele din supermarketuri. O româncă a cumpărat mai multe produse pe care le-a păstrat timp de 10 luni, iar rezultatul este uluitor. Femeia a povestit pe pagina de Facebook că a achiziționat în septembrie 2022 un iaurt pe care l-a ținut în frigider până luna această. 

Când l-a deschis, textura era ca a unuia proaspătă, deși a trecut demult termenul de valabilitate. A făcut un experiment similar cu un măr, iar după 10 luni, fructul era doar ușor stafidit. 

„Buna dimineata, oameni buni!
Am cumpărat un iaurt in septembrie 2022. L-am ținut in frigider pana azi, 11 Iunie 2023. Am vrut sa văd cât #rezistă???? Chiar arată ca in ziua in care l-am cumpărat. Textura catifelată, bun la gust.
Cercetătorii au arătat că singura valoare care se schimbă față de cel care nu a expirat încă este pH-ul care tinde să scadă ușor. Astfel, consumul unui iaurt care a depășit termenul de valabilitate de până la trei săptămâni nu trebuie să te îngrijoreze.
Asa bun după 10 luni? Hmm!!!
Am mai făcut un experiment, in trecut, cu un măr. A rezistat un an. Era doar usor stafidit. Și se vedea o scrijelitură in coajă. Tratat serios!
Dar la iaurt… chiar nu îmi imaginam.
P.S. Am găsit și postarea cu mărul. Adaug link și foto”, a scris Maria Staicu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.