Vicecampioana FCSB s-a impus cu 2-1 pe Arena Națională în fața lui Poli Iași, în etapa a 6-a a Superligii. FCSB a revenit pe locul 1 în Superligă, după 2-1 pe Arena Națională cu Poli Iași.

Formația antrenată de Elias Charalambous a controlat partida, dar a ratat ocazii mari. Campion la acest capitol a fost atacantul italian Andrea Compagno. După un sfert de oră de joc, el a șutat pe lângă poartă, de la aproximativ 12m, deși era singur doar cu Ailenei. După 5 minute l-a luat la țintă pe portarul advers, la fel cum a făcut și în minutul 62. Șutul în transversală din lovitură liberă al lui Coman din minutul 37, mingea fiind atinsă de Aieleni, a prefațat deschiderea scorului. 

Cu un minut înainte de pauză, Ovidiu Popescu a trimis un „trasor” de la 20 de metri, iar mingea i-a dat peste cap mâinile lui Ailenei. S-a făcut 2-0 în minutul 68, când Coman i-a pasat în careu lui Olaru, iar acesta a șutat, din prima, la colțul lung.

Oaspeții au revenit în joc în minutul 79, când Vaşvari a înscris cu un şut din afara careului, la colțul scurt, care l-a surprins pe Târnovanu. După câteva zeci de secunde Samayoa a avut ocazia egalării dar mingea trimisă cu capul din 4m de fundașul guatemalez s-a dus peste poartă. Coman și-a trecut în cont ultima mare ocazie a meciului, șutând milimetric pe lângă poartă, în diagonală, de la aproximativ 13 metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.