Alertă într-o zonă rezidențială de la liziera Pădurii Băneasa, după izbucnirea unui incendiu de vegetație. 15 autospeciale ale pompierilor au fost trimse la intervenție, pentru a preveni extinderea flăcărilor în pădure sau la locuințele din zonă. Potrivit acestora, exista pericol de propagare către zona forestieră. 

„Situația se agravează! Vântului duce focul cu repeziciune. Pompele noastre, cu ajutorul cărora s-a stins o parte a focului de pe câmp, nu mai au ce apa sa scoată.
(…)  Hidranții cartierului Felicity, căruia i se promite de 15 ani apa curenta și canalizare, sunt aproape epuizati. Câmpul arde in continuare, pădurea este in pericol!” a scris un martor ocular.
 
„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la vegetatia uscata din zona de nord a capitalei, in apropiere de str. Drumul Argatului. Suprafata totala afectata este de aprox. 30 hectare. Fortele actioneaza pentru stingerea mai multor focare, respectiv pentru limitarea propagarii incendiului.  Au fost afectate fațada si terasa unei locuinte.  Au fost alertate in mod progresiv 15 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare. Nu sunt victime.” a transmis ISU București Ilfov.
 
VIDEO, AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.