După o pauză de câțiva ani, Corona Brașov a susținut, în această seară, primul meci din Liga Florilor. A obținut o victorie fabuloasă chiar pe terenul vicecampioanei Rapid București. Fetele antrenate de Alin Bondar s-au impus cu 29-25, la pauză 15-10.

Brașovencele nu au fost intimidate în niciun moment de atmosfera incendiară din Giulești. Au intrat extrem de determinate în teren și nu au arătat nicio secundă că pornesc cu șansa a doua. Dimpotrivă. Au evoluat exact și extrem de eficient. După un debut echilibrat, Corona s-a desprins la 8-6, 9-7, 11-8, 12-9 și chiar 14-9. Diferență de cinci goluri care s-a menținut și la pauză.

Repriza a doua a arătat la fel de bine pentru Corona, iar brașovencele au ajuns să conducă și la șase goluri 24-18. Fetele antrenate de Alin Bondar nu au cedat în niciun moment și au produs surpriza etapei și, cu siguranță, una dintre surprizele campionatului.

Cea mai bună jucătoare de la Corona a fost portarul Anica Gudelj, cu 22 de parade din 47 de aruncări. Carlos Jose Azenaide a fost cea mai bună marcatoare de la Corona, cu 8 goluri. A fost urmată de Bianca Voica – 6 goluri, Pletikosic și Flavia Munteanu – câte 3 reușite. Din păcate, la finalul primei reprize, Munteanu s-a accidentat grav. Etapa viitoare, Corona Brașov va debuta în fața propriilor suporteri. Sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor, va întâlni pe Știința București.

Foto: Facebook / Rapid București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.