Încă un rănit după exploziile repetate de sâmbătă, de la Crevedia, a murit. Vorbim despre un bărbat internat la Spitalul Floreasca. Potrivit unor surse medicale citate de Realitatea PLUS, acesta a fost rănit în timpul primei explozii care s-a produs la statia GPL, despre care se stia ca ar fi dezafectata. In urma incidentului, aproximativ 60 de persoane au fost rănite.

Vestea mortii barbatului a venit in urma cu putin timp. Vorbim despre un al treilea rănit dupa exploziile repetate de sambata. 

Surse medicale au confiormat pentru Realitatea PLUS aceasta informatie. 

Pacientul era internat la Spitalul Floreasca din Capitala.

Ar fi fost ranit in timpul primei explozii de sambata. 

Mai multi pacienti sunt in stare critica cu arsuri pe o suprafata considerabila a corpului. 

Pericolul in zona exista chiar si acum, la 4 zile de la producerea exploziilor. Surse au declarat pentru Realitatea PLUS că autoritățile ar fi extins perimetrul de securitate din jurul stației GPL din Crevedia, după ce temperatura din interiorul unui rezervor ar fi depășit 50 de grade. 

Procurorii DNA – Secția militară au descins, miercuri, la sediul ISU Dâmbovița. Perchezițiile vin ca urmare a neregulilor care au dus la exploziile de la Crevedia. Descinderile survin după ce s-a descoperit că echipamentul pompierilor nu a rezistat la temperaturi mari, iar salvatorii au fost răniți de căștile care s-au topit.

Sunt vizate, de asemenea, posibile nereguli grave legate de funcționarea depozitului de GPL de la Crevedia.

După trei zile de la tragedia care a avut loc în Crevedia, noi detalii halucinante au ieșit la iveală.

Fiul soților morți spune că se încearcă o mușamalizare a cazului și că autoritățile ar fi știut că de neregulile de acolo, dar totul ar fi fost trecut cu vederera.

Pe de altă partea, femeia s-a ales cu amendă și dosar penal, și asta după ce a intrat împreună cu soțul său în curtea părinților să ia actele acestora de identitate necesare la INML și să dea de mâncare la animale. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.