Fostul comisar Constantin Paun s-a prezentat, miercuri dimineata, in fata magistratilor de la Tribunalul Ilfov. Acesta vrea sa obtina clementa din partea procurorilor, dupa ce s-a urcat baut si drogat la volan si a omorat o femeie de 56 de ani si a ranit o alta de 51 de ani.

Constantin Paun a afost adus, miercuri dimineata, in fata magistratilor Tribunalului Ilfov, dupa ce avocatul a contestat masura arestului preventiv si a cerut o masura mai blanda. 

Fostul politist-sef la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Bucuresti nu a facut declaratii la intrarea in sediul tribunalului si nici la iesire. 

Acesta le-ar fi spus insa judecatorilor, in timp ce se afla in boxa martorilor, ca nu se considera un pericol public. 

La randul sau, avocatul care il apara ar fi spus ca masura arestului la dmociliu e la fel de dura ca ce a arestului preventiv. 

Urmeaza, astfel, ca astazi sa aflam daca acesta va ramane sau nu in spatele gratiilor pentru urmatoarele 30 de zile. 

Sambata acesta, barbatul de 59 de ani s-a urcat baut si drogat la volan si a omorat o femei care iesise la poarta sa ridice tortul livrat de curier chiar de ziua ei.

Bărbatul băut şi drogat, care a omorât o femeie la Popeşti Leordeni, ARESTAT preventiv pentru 30 de zile

Probele prelevate vor arata ce substante a consumat acesta. Testat la fata locului, barbatul a iesit pozitiv la amfetamina iar etilotestul a indicat o alcoolemie record.

Citeste si Filmul accidentului din Popești Leordeni, în care o femeie și-a pierdut viața chiar de ziua ei. Cum s-a produs nenorocirea – Declarațiile șocante ale martorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.