Un bărbat în vârstă de 62 de ani din capitală a fost luat în custodie de autorități miercuri, după ce a aruncat câinele său de la etajul 5 al blocului în care locuia, ca urmare a unei dispute cu soția sa. Ulterior, i s-a impus controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Miercuri, Serviciul pentru Protecția Animalelor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a intervenit pentru a reține un individ de 62 de ani, suspectat de comiterea infracțiunii de ucidere intenționată a animalelor, conform unui anunț oficial al DGPMB.

În noaptea de 20 septembrie, în jurul orei 00.00, polițiștii au fost alertați prin apelul 112 despre un incident în care un bărbat și-ar fi aruncat animalul de companie de la înălțime, în Sectorul 2 al Bucureștiului.

Echipele de poliție, însoțite de un medic veterinar, au ajuns la locul incidentului pentru investigații. Din cercetările efectuate, s-a dedus că, în urma unui conflict conjugal în apartamentul lor situat la etajul 5, bărbatul a decis să arunce câinele pe fereastră. Din păcate, datorită rănilor suferite, animalul nu a supraviețuit și a fost transportat la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală.

După interogatoriu, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. Pe baza dovezilor adunate, i s-a impus controlul judiciar pentru o durată de 60 de zile. Ancheta continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pentru a clarifica toate circumstanțele legate de acest incident tragic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.