Au apărut noi imagini cu tânărul drogat din Capitală, care a murit la câteva zile după ce polițiștii l-au încătușat. Eduard ar fi agonizat 25 de minute cu cătușele la mâni, până când o ambulanță a ajuns să-l preia. Familia acuză agenții că l-au bătut crunt pe tânăr și nu au făcut nimic pentru a-l salva. Martorii spun ca intervenția oamenilor legii a fost una haotica.

Au apărut noi imagini cu Eduard, tânărul care ar fi fost grav rănit în urma intervenției polițiștilor.

Bărbatul avea 30 de ani, o iubită și era consumator de droguri. După ce ar fi consumat mai multe substanțe interzise, a început să se comporte straniu și se lovea de mașinile din parcarea blocului unde locuia, spun polițiștii.

Oamenii legii susțin că l-au fugărit, l-au încătușat și l-au pus pe asfalt. Martorii spun povestea unei intervenții haotice a poliției.

„Doar un singur domn polițist dintre cei șase vorbea și susținea cum că s-a lovit și a ajuns în situația în care era lovindu-se de o mașină. Când m-am apropiat, m-a întrebat dacă îl cunosc, și că s-a lovit de o mașină. De două ori a susținut asta. Că s-a lovit de o mașină și așa a ajuns în situația în care era. 25 de minute a durat până a venit salvarea. Polițiștii au sunat la salvare înainte și în timp ce el era jos”, a declarat, pentru Realitatea PLUS, un martor, care a preferat sa-si pastreze anonimatul.

Părinții lui Eduard spun că, de fapt, tocmai polițiștii care trebuiau să-l salveze și să nu-l lase să își facă rău, l-au omorât. Camerele de corp ale acestora ar fi fost oprite în timpul intervenției.

„Ei l-au bătut cu sălbăticie și cruzime. Ei l-au adus în starea de comă, care a fost ireversibilă. Ei i-au provocat asta și filmările prezentate de ei sunt distorsionate”, spune tatăl bărbatului.

La spital, medicii au constatat că tânărul a suferit o lovitură gravă la nivelul capului. Atât de gravă încât a fost nevoie de o operație de urgență pe creier. După intervenție, tânărul a intrat într-o comă profundă.

Tatăl susține că doctorii l-au anunțat că organismul fiului său va mai rezista doar câteva ore. Eduard a mai trăit, însă, vreme de patru zile, până când medicii au ajuns la concluzia că este în moarte cerebrală. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.