Accident foarte grav pe Șoseaua București-Ploiești. Un bărbat a fost lovit de un TIR pe trecerea de pietoni, în Buftea. A murit după ce a fost târât pe o distanță de trei metri. Echipele medicale nu au mai putut să-l salveze, din nefericire.

Un grav accident rutier s-a produs luni dimineață pe DN 1A București-Ploiești, la Buftea. Un pieton a fost lovit de un camion, victima intrând în stop cardio-respirator. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1A București-Ploiești, în localitatea Buftea, județul Ilfov, un autocamion a acroșat un bărbat, de aproximativ 60 de ani, ce a suferit leziuni grave. Acesta a fost resuscitat la fața locului, însă a fost declarat decesul, din păcate.

Potrivit martorilor oculari, bărbatul traversa pe trecerea de pietoni când a fost lovit de un TIR, care l-a târât pe o distanță de câțiva metri până a oprit. Echipajele medicale sosite la fața locului au încercat resuscitarea acestuia, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Din păcate, a fost declarat decesul.

Traficul rutier a fost oprit pe sensul către București, circulându-se alternativ, pe celălalt sens, potrivit INFOTRAFIC.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.