Rapid a învins Poli Iași cu 3-2, Albion Rrahmani ratând un penalty în minutul 45+4.

Oaspeţii au deschis scorul prin Sergiu Buş (6), care a deviat în plasă mingea trimisă cu capul de fundaşul guatemalez Nicolas Samayoa, în urma unui corner. Rapid a întors scorul în decurs de trei minute, prin golurile marcate de Claudiu Petrila (20), pe contraatac, şi Alexandru Ioniţă (22), din pasa lui Albio Rrahmani. Ioniță i-a dedicat golul președintelui echipei, Daniel Niculae, care în ziua meciului a împlinit 41 de ani. 

Poli Iași a egalat tot după un corner, prin argentinianul Julian Marchioni (39). Golul victoriei a fost marcat de același Ioniță (60), cu un șut puternic la vinclu, după o pasă primită de la Claudiu Petrila.

În ultimele secunde ale primei reprize, Rapid a ratat un penalty, mingea șutată de kosovarul Albion Rrahmani fiind apărată de Ionuţ Ailenei. Poli Iași putea da lovitura în minutul 90+1, dar Horaţiu Moldovan a scos mingea trimisă cu capul de colegul lui din sezonul trecut, Jakub Vojtus. Ambele echipe au avut câte o bară, oaspeţii prin Andrei Gheorghiţă (12), iar Rapid prin Ioniţă (19).

Rapid e neînvinsă de şapte etape, în care are cinci victorii şi două egaluri. Formația antrenată de italianul Cristiano Bergodi a adunat 22p, urcând pe locul 3, după FCSB (26p) și CFR Cluj (25p), ambele cu un meci mai puțin. 

De partea cealaltă, Poli Iaşi, care venea după patru etape fără înfrângere (două victorii şi două egaluri), este pe 12, cu 11p.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.