Un copil de 13 ani a fost găsit într-un parc, duminică seara, în stare de inconştienţă, iar după manevrele de resuscitare a fost declarat decesul acestuia. 

Potrivit unor surse judiciare, minorul se afla în Parcul Cosmos împreună cu alţi copii, iar după ce a alergat s-a aşezat pe o bancă, a băut apă, după care a leşinat. În urma discuţiilor purtate cu părinţii minorului, aceştia au relatat faptul că suferea de sindromul QT LUNG (probleme cu ritmul cardiac).

„La data de 16 octombrie, poliţişti din cadrul DGPMB – Secţia 9 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, în jurul orei 20,30, cu privire la faptul că într-un parc din Sectorul 2 s-ar afla o persoană în stare de inconştientă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, asupra persoanei în cauză, un minor, în vârstă de 13 ani, ulterior constatând decesul acestuia”, informează Biroul de presă al DGPMB.

În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.