Mii de bucureșteni au rămas fără apă caldă chiar înainte de venirea iernii, anunță Realitatea PLUS. Peste 800 de blocuri și două importante spitale din Capitală nu sunt alimentate din cauza avariilor sau lucrărilor la rețeaua primară de termoficare. Cele mai afectate sectoare sunt 1, 3 și 6, potrivit anunțului Termoenergetica.

Peste 800 de blocuri din Capitală nu au în acest moment apă caldă și bucureștenii nu știu dacă va fi căldură, deși mai este doar o lună până la venirea iernii. 

Cele mai afectate sunt sectoarele 1, 3 și 6, în urma anunțului companiei Termoenergetica. Bucureștenii nu vor avea apă caldă și căldură în primele zile din noiembrie și chiar și până pe 15 noiembrie. Astfel că bucureștenii din aceste sectoare sunt nevoiți să plătească servicii de care nu vor beneficia, relatează Realitatea PLUS.

În același timp, Termoenergetica își cere scuze pentru aceste discontinuități în furnizarea agentului termic și anunță că „lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.