Bărbatul la care se afla adolescenta de 13 ani din Sighetu Marmației a fost arestat preventiv. Individul a negat în fața polițiștitlor că a violat-o pe minoră. Pe de altă parte, spune acesta, nu ar fi știut că fata era dată dispărută. Acum, minora se află în grija statului.

Individul din Sighetu Marmației la care se afla adolescenta de 13 ani a fost prins de polițiști. Bărbatul a negat că ar fi violat-o pe minoră, deși analizele medicale arată contrariul. 

Tot el a sustinut că nu știa de faptul că fata era dată disparută. 

Între timp, au ieșit la iveală detalii cutremurătoare despre coșmarul pe care l-a trăit copila. Ea ar fi fost drogată non stop de individul care o ținea în locuința sa insalubră şi o pregătea pentru a fi exploatată sexual în străinătate, potrivit realitatea.net

Anchetatorii spun că fata nu vrea să se întoarcă acasă pentru că s-a certat cu părinții, așa că, momentan, ea rămâne în grija statului. 

CITEȘTE ȘI: Polițistul care a găsit-o pe minora de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației a rupt tăcerea. Cum s-a petrecut totul

Răpitorul, cunoscut drept ”mănușa albă”

Individul la care a fost găsită minora era cunoscut drept ”mănușa albă” și inclusiv vecinii lui povestesc că bărbatul ademenea fete pe care mai apoi le exploata sexual.

Timp de 6 zile, fata de 13 ani ar fi trăit momente de coșmar, spun anchetatorii. Ar fi fost drogată non-stop și violată. Mai mult, bărbatul intenționa să o exploateze sexual.

Bărbatul a fost reținut iar adolescenta abuzată a fost internată la un centru special de îngrijire.

Varianta fetei este însă cu totul alta. Ea le-a spus oamenilor legii că a plecat de bună voie de acasă, după o ceartă în familie. A mers într-un parc din oraș cu intenția de a-și pune capăt zilelor, dar acolo a fost găsită de suspect și convinsă de acesta să nu își facă rău.

Anchetatorii urmează să pună cap la cap informațiile pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat cu fata în toate aceste zile. 

Sursa: Realitatea de Maramures

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.