S-a dat startul înscrierilor pentru programul prin care se plătește școala de șoferi tinerilor din medii defavorizate, program ajuns la cea de-a 9-a ediție, anunță Radio România Brașov FM.

Solicitările pentru obţinerea de finanţare pot fi depuse până la data de 24 ianuarie 2024 şi sunt eligibili tinerii care au vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, indiferent de localitatea de reședință, care provin din medii defavorizate și care își doresc să obțină un permis de conducere pentru categoriile B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie. Directorul executiv al Fundației pentru Comunitate, Andras Imre, ne oferă detalii:

Tinerii care se înscriu în acest program obțin finanțare pentru a urma cursurile școlii de șoferi pentru orice categorie de permis de conducere și pot acoperi din această susținere financiară și cheltuielile adiacente, respectiv examenele medicale, psihologice, taxele de permis și altele.

Formularul de înscriere și lista celor cinci documente obligatorii pot fi accesate foarte ușor pe website-ul Fundației Pentru Comunitate https://pentrucomunitate.ro/permis. În decursul celor opt ani de existență a programului, 337 de tineri au primit finanțare pentru a urma cursurile școlii de șoferi pentru diferite categorii de permise de conducere, inclusiv tineri din judeţul Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.