Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier în dimineața zilei de luni, în Bihor, avându-și soția în mașină, iar aceasta a suferit consecințe nefericite în urma incidentului. Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, Mircea Bravo ar fi adormit la volan.

Vloggerul a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un stâlp de electricitate, cu soția sa aflată în autoturism în momentul impactului. Femeia a suferit un atac de panică ca urmare a evenimentului și a fost transportată la spital pentru efectuarea unor investigații suplimentare.

Incidentul a fost raportat la numărul de urgență 112, puțin înainte de ora 9:30 în dimineața respectivă.

Poliția indică că șoferul, adică Mircea Bravo, a avut dificultăți în controlul volanului, ceea ce a dus la impactul cu stâlpul de electricitate de-a lungul drumului. Potrivit polițiștilor, a fost vorba despre o autoaccidentare ușoară.

După incident, Mircea Bravo a fost supus unui test cu aparatul etilotest, iar rezultatul acestuia a fost negativ. De asemenea, a avut un rezultat negativ și la testarea cu aparatul care detectează substanțele interzise.

Autoritățile de poliție aflate la locul accidentului, în comuna Roșia, au investigat circumstanțele exacte ale acestui incident. Se presupune că o cauză posibilă a accidentului ar fi reprezentat-o drumul alunecos în acel moment.

„Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09:23, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.