Crimă înfiorătoare în București, unde un bărbat de 72 de ani s-a prezentat la poliție și a mărturisit totul. Bărbatul a omorât o femeie care era angajată la firma fiicei sale deoarece ar fi furat bani.

Crimă șocantă în București, unde un bărbat de 72 de ani a omorât o femeie care era angajată la firma fiicei. Bărbatul s-a certat cu aceasta și a înjunghiat-o. Tragedia este cu atât mai mare cu cât femeia era și însărcinată.

Iată comunicatul integral al autorităților:

La data de 07 decembrie 2023, în jurul orei 10.15, la Secția 12 Poliție s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 72 de ani, care a declarat că este administratorul unui complex de locuințe, din Sectorul 5. 

De asemenea, a afirmat că fiica sa este administrator al unei societăți comerciale, cu punct de lucru în incinta complexului respectiv. 

Din primele informații s-a stabilit faptul că, în această dimineață, în jurul orei 09.00, pe fondul unor discuții anterioare, pe care bărbatul le-a avut cu angajata societății administrate de fiica sa, legate de diferite presupuse furturi din gestiune, bărbatul ar fi ucis angajata cu un obiect tăietor-înțepător.

În vederea verificării acestei informații, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secțiilor 12 și 13 Poliție, bărbatul fiind în custodia acestora.

Totodată, a fost solicitat și un echipaj de prim-ajutor, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar ulterior procedurilor specifice, efectuate de către echipajul medical, a fost declarat decesul persoanei vătămate.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – DGPMB.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.