Apar detalii șocante în cazul crimei de la magazinul din sectorul 3. Vânzătoarea de 23 de ani, însărcinată în trei luni, a fost aproape decapitată, potrivit surselor din anchetă. Atacatorul, care este tatăl patroanei, a folosit o drujbă la măcel. Iar asta nu este tot. Familia tinerei sustine că, in trecut, bărbatul ar fi abuzat-o sexual. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Moartea fetei a fost una violentă și a avut loc în doar 9 minute. Bărbatul ar fi lovit-o de mai multe ori cu o armă albă și o drujbă cu care a încercat să o decapiteze. Un fost angajat al magazinului spune despre criminal că își ieșea din minți când venea vorba de bani. O ipoteză luată în calcul este că individul o bănuia pe vânzătoare că fură din profit.

Vezi și: Șoc în București! La 72 de ani, s-a prezentat la poliție și a mărturisit o crimă înfiorătoare: angajata fiicei sale, gravidă în 4 luni, ucisă cu sânge rece de bătrân

Și vecinii sunt șocați de cele întâmplate.

Totodată, fata i-ar fi mărturisit în trecut soacrei ei că angajatorul său, bărbatul de 72 de ani, ar fi abuzat-o sexual în garsoniera lui. 

Sunt scenarii acum, potrivit cărora, există posibilitatea ca bebelușul nenăscut să fi fost al criminalului.

Citește și: Crima din Sectorul 3. Bărbatul care a omorât o tânără însărcinată, REȚINUT – Atacatorul a folosit o drujbă! Informații ȘOCANTE

Bărbatul a fost audiat de mai multe ori, dar doar prima dată a dat detalii importante polițiștilor de la Secția 12, apoi a tăcut în fața ofițerilor de la Omoruri și nu a vrut să ofere alte detalii. Ancheta va stabili însă toate aceste detalii. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.