Două tramvaie au fost implicate într-un impact frontal în cursul zilei de duminică, 24 Decembrie 2023, pe raza municipiului București, informează infotraficromania.ro

Un accident a avut loc între două tramvaie în zona intersectiei Lizeanu. Se pare că un tramvai nou și unul mai vechi au fost implicate într-un impact frontal. Incidentul a avut loc în timp ce unul dintre tramvaie încerca să vireze la stânga, fără a acorda prioritate celuilalt. Martorii indică faptul că un călător se afla într-unul dintre tramvaie în momentul impactului.

Cei doi vatmani au fost transportați de urgență la Spitalul Floreasca. Și un pasager a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma rănilor provocate de accident, și a fost transportat la spitalul Sfântul Pantelimon.

Ca urmare a incidentului, STB a emis un comunicat anunțând blocarea liniilor 1, 10 și 16 pe ambele sensuri în zona Sos. Stefan cel Mare/Str. Lizeanu. Circulația a fost deviată de către Politia Comunitara, iar pentru gestionarea fluxului de călători, a fost instituită linia navetă 601 între Bucur Obor și Gara Basarab. Se recomandă monitorizarea actualizărilor autorităților pentru informații suplimentare.

Sursa foto: infotraficromania.ro

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.