Bucureștenii au primit facturile la întreținere, iar sumele sunt uriașe! Asta în condițiile în care mulți dintre oameni nu au avut apă caldă și căldură din cauza avariilor. Pentru un apartament cu două camere facturile ajung la 500 de lei, iar cei care locuiesc într-un apartament cu 3 camere plătesc și 700 de lei. 

Bucureștenii care locuiesc în blocuri racordare la rețeaua publică de termoficare au primit facturile pe luna noiembrie a anului trecut, iar sumele sunt foarte mari, mai ales în condițiile în care nici măcar nu au beneficiat de apă caldă și căldură în parametrii optimi, potrivit Realitatea Plus.

În mai multe zone din Capitală, alimentarea cu agent termic a avut de suferit sau chiar a fost întreruptă, fie din cauza unor defecțiuni, fie din cauza unor lucrări programate ale celor de la Termoelectrica.

Cele mai afectate de aceste probleme au fost sectoarele 2,4 și 6, zone unde și în prezent există blocuri fără apă caldă și căldură.

Pentru un apartament cu 3 camere, valoarea facturii poate ajunge și la 700 de lei. Pentru o locuință cu 2 camere, valoarea este cuprinsă între 250 și 450 de lei, iar pentru o garsonieră factura costă cel puțin 250 de lei.

Vestea proastă este că în decembrie și, mai ales, ianuarie, valoarea facturuilor ar putea fi mai mare, din cauza scăderii temperaturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.