Pilda zilei

Am nevoie de tine! Te iubesc!

El era un bărbat robust, cu o voce puternică și cam dur în modul lui de a fi.

Ea era o femeie dulce și delicată. S-au căsătorit. Ea îngrijea de casă și de educația copiilor. Copiii au crescut, s-au căsătorit, au plecat. O poveste ca multe altele…

Dar, pe când toți copiii s-au aranjat, femeia și-a pierdut zâmbetul, deveni din ce în ce mai slăbită și mai palidă. Nu mai reușea să mănânce și în scurt timp nu s-a mai ridicat din pat.
Preocupat, soțul o duse la spital pentru investigații medicale. Au venit la căpătâiul ei medici și apoi specialiști faimoși. Nici unul nu reușea să descopere de ce boală suferea. Clătinau din cap.

Ultimul specialist îl luă deoparte pe om și îi spuse:

 -Aș spune… cât se poate de simplu…că soția dumneavoastră nu mai are nici o tragere de inima ca să trăiască.

Fără să spună nimic, omul s-a așezat lângă patul soției și o luă de mână. O mână fină care se pierdea în imensa palmă a omului.

Apoi, cu o voce răsunătoare, spuse răspicat:

 -Tu nu vei muri !

– De ce ? îl întreba ea, cu un glas stins.

– Pentru că eu am nevoie de tine !

– Și de ce nu mi-ai spus-o mai repede?

Din acel moment, femeia începu să se simtă mai bine și din ce în ce mai bine. Iar astăzi este bine. Medicii și specialiștii continua să se întrebe ce fel de boală a avut și care medicament extraordinar a făcut-o să se însănătoșească așa de repede.”

Nu aștepta niciodată ziua de mâine pentru a-i spune celui pe care îl iubești. Fă-o imediat! Nu te mai gândi: „Dar mama mea, copilul meu, soția mea,… știe deja”. Poate că da. Dar pe tine te-ar obosi dacă ai auzi-o de mai multe ori? Ia-o de mână pe persoana ce o iubești și reamintește-i: „Am nevoie de tine! Te iubesc!”

Sursa: Realitatea Spirituala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.