Bolnavii din România sunt în pericol din cauza lipsurilor din spitale și din farmacii! Criza de medicamente este departe de sfârșit, iar oamenii sunt nevoiți să își amâne tratamentele! Asociațiile de pacienți atrag atenția că în unele spitale s-au amânat operații din cauza lipsei de medicamente. 

Asociațiile de pacienți atrag atenția că sunt probleme în numeroase spitale din țară și că în ultima perioadă situația s-a agravat. Astfel, sunt probleme la instituții de sănătate importante, precum Institutul Oncologic sau Spitalul Fundei din București, unde s-a ajuns în situația ca unele operații și proceduri să fie amânate pentru că nu există medicamentele necesare sau personalul de specialitate. Un raport arată că anul trecut, la Institutul Oncologic București erau circa 300 de pacienți care nu au beneficiat de anumite tratamente.

Cum îl ajută Rafila pe Grindeanu să scape mai repede de spitalele CFR

Cu astfel de probleme, în special lipsa medicamentelor, se confruntă și unele unități private, potrivit Realitatea Plus.

În aceste condiții, bolnavii care-și permit cumpără medicamentele, dar chiar și așa unele lipsesc cu desăvârșire. Alți pacienți au ajuns să dea statul în judecată, pentru că doar așa pot avea acces la tratamente.

 
 
 
 

Sursa: Realitatea Medicala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.