Directoarea școlii „Nicolae Titulescu”, unde un copil ar fi fost abuzat sexual, a demisionat, potrivit surselor Realitatea Plus. Demisia a fost deja înregistrată, în condițiile în care ministrul Educației, Ligia Deca, anunțase deja, după întâlnirea cu premierul Marcel Ciolacu, că o va da afară pe directoare.

Deca a precizat că directoarea instituției școlare n-a anunțat inspectoratul Școlar București, n-a făcut ancheta interna și n-a anunțat alte instituții. 

Deca a mai precizat că a trimis corpul de control la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” pentru a face verificări în cazul elevului care ar fi fost abuzat sexual.

Luni, zeci de părinți protestează în fața Școlii „Nicolae Titulescu”, din București, după ce în presă a fost făcut public cazul unui copil ai cărui părinți au reclamat că a fost abuzat de două ori de colegii săi.

CITEȘTE ȘI Mama băiatului abuzat sexual la Școala Nicolae Titulescu a dezvăluit, la Realitatea Plus, coșmarul prin care a trecut cu copilul său dupa ce a reclamat că acesta a fost abuzat sexual de două ori în toaleta școlii

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.