Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a anunțat că partidul pe care îl reprezintă a efectuat sondaje pentru a evalua potențialul candidaților pentru Primăria Capitalei. Printre cei luați în considerare se numără Sebastian Burduja și Ionuț Lupescu din partea PNL, precum și Gabriela Firea și Daniel Băluță din partea Partidului Social Democrat (PSD). Rezultatele acestor sondaje sunt așteptate să fie disponibile luni.

Nicolae Ciucă a subliniat că după obținerea rezultatelor, va avea loc o analiză în cadrul coaliției și se va lua o decizie cu privire la candidatul care va fi susținut pentru funcția de primar al Bucureștiului.

„Nu am reuşit să nominalizăm un candidat sau altul pentru că am agreat împreună să sondăm care sunt cele mai potrivite persoane. În momentul de faţă, sondajele sunt pe final. Noi am sondat pe Sebastian Burduja şi Ionuţ Lupescu”, a precizat preşedintele PNL, duminică seara, la un post TV.

Nicolae Ciucă a mai spus că la PSD a nominalizat-o pe Gabriela Firea şi pe primarul de la Sectorul 4 – Daniel Băluţă. El a menţionat că rezultatele vor veni luni, iar apoi se va face analiza sondajelor.

SURSE: PSD – PNL s-ar fi înțeles pe candidat COMUN la Primăria Capitalei. Surpriza coaliției

Coaliția PSD-PNL s-ar fi decis asupra candidatului comun care se va lupta la alegerile locale cu actualul primar general Nicușor Dan. Conform surselor politice, acesta ar urma să fie liberalul Sebastian Burduja. 

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.