O șoferiță din Capitală a transmis un avertisment important celorlalți participanți la trafic: din cauza vântului puternic, placajul metalic de pe zidul lateral de la intrarea în Pasajul Lujerului s-a desprins și prezintă un real pericol în trafic. Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu atenție și prudență sporită în acea zonă, pentru a evita orice incidente sau pericole.

Un membru al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” a atras atenția șoferilor din Capitală că placajul de metal de la intrarea în Pasajul Lujerului, sectorul 6, s-a desprins și a devenit o adevărată capcană pentru șoferii care trebuie să tranziteze pasajul, în sensul de mers dinspre Bulevardul Timișoara spre Șoseaua Virtuții.

„La intrarea in pasajul Lujerului din direcția Plaza, zboară placaj metalic din zidul lateral ! Mare atenție !!!”, este avertismentul șoferiței pe pagina de socializare.

Această deteriorare este rezultatul vântului puternic de azi care a afectat Capitala. De altfel, ISU București Ilfov a tras un semnal de alarmă prin care avertiza bucureștenii de potențiale pericole în timpul zilei de azi. Mai mulți copaci au fost doborâți de rafale de vânt, iar trecătorii și șoferii au fost sfătuiți să fie atenți în jur să evite zonele de risc din apropierea unor clădiri vechi sau cu schele, precum și a arborilor bătrâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.