Candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, își face campanie în metrou. Candidatul coaliției a mers astăzi cu mijlocul de transport în comun pentru a vedea care este situația în București. 

Cîrstoiu și-a cumpărat bilet de metrou, apoi a mers câteva stații, după ce s-a orientat după harta care era afișată. Acesta a stat de vorbă cu oamenii, iar apoi s-a pozat cu o adolescentă. Înainte de plimbarea din subteran, candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei a făcut declarații și l-a atacat dur pe Nicușor Dan, despre care spune că trebuie „exmatriculat urgent” pentru mandatul dezastruos. 

Imagine

„Implicarea domnului primar general, o spun ca profesor universitar care a dat toata viata note, e de nota 4, dar imi pot schimba opinia in rau.

 Trebuie exmatriculat real! El povestește ce a făcut 4 ani de zile. Calificativul nu poate fi decât o exmatriculare urgentă disciplinară pentru domnul primar general după o asemenea afirmație”, a afirmat Cîrstoiu. 

Citește și Alegeri 2024. Cătălin Cîrstoiu: „Bucureştiul ar trebui condus de 7 magnifici”. Ce spune candidatul Alianței PSD-PNL despre despre desființarea sectoarelor Capitalei

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.