Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe.

Întrebat despre zvonurile potrivit cărora unii lideri din PSD ar vrea susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei, Stroe a răspuns: „Din punctul meu de vedere este exclus. Acum, să dăm din lac în puţ, din perioada lui Nicuşor Dan, la scenariul acesta avansat de dvs. ar fi cea mai mare greşeală”.

Liberalul a arătat că primăria este o instituţie serioasă, iar primarul general al capitalei gestionează vieţile a aproape 3 milioane de locuitori.

„Este un lucru mai mult decât serios, este o chestiune de responsabilitate, nu de circ, apropo de oferta electorală a domnului Piedone, e o chestiune ce ţine de viziune, de muncă foarte multă, lucruri pe care le vedem mai puţin”, a arătat acesta.

Ionuț Stroe îi răspunde lui Mircea Geoană: De la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om

Stroe a făcut și o comparație între Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PSD-PNL, și Piedone, iar ultimul a picat testul.

„E foarte simplu să te afişezi în precampanie cu lăutari alături, mâncând covrigi în piaţă, parizer. Acest lucru nu echivalează competenţe în zona administraţiei, acest lucru nu ţine loc de responsabilitate şi management la Primărie, lucruri pe care Cîrstoiu le are. Piedone, din punctul meu de vedere, apropo de scenariul avansat, nu”, a precizat purtătorul de cuvânt al PNL.

„E cât se poate de evident, avem un candidat, de ce vorbim despre Piedone? De ce comentăm aceste scenarii fitil de fiecare dată? De ce acest om este pus zi de zi să explice fel de fel de lucruri care cel puţin până în acest moment s-au dovedit a fi false”, a continuat Stroe.

El a mai spus că Piedone „are o mişcare scenică şi audienţe impresionate pe internet” în timp ce Cătălin Cîrstoiu „are un bagaj de cunoştinţe, un proiect, are experienţă şi o bună reputaţie”.

„Abia aştept să ajungem la momentul dezbaterilor, când se va fi terminat cu circăraia asta, cu pozele frumoase făcute prin târguri şi ogoare”, a conchis purtătorul de cuvânt al liberalilor. 

 
 
 

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.