Sondajul CURS efectuat în săptămâna 2-9 aprilie indică o schimbare de lider în Sectorul 1.

Potrivit sondajului CURS, liberalul propus de formațiunile alianței PSD-PNL se află umăr la umăr cu actualul primar, George Tuță și Clotilde Armand fiind cotați la egalitate, cu câte 28%, pe poziția a treia situându-se candidatul PUSL, Liviu Negoiță, cu 13%.

Imagine

Surpriza constă în ascensiunea rapidă a candidatului alianței, care prin asocierea cu fostul edil PNL, Andrei Chiliman, pare să fructifice la maximum gradul de favorabilitate de 27%, în condițiile unei notorietăți încă scăzute (39% dintre alegători declară că nu îl cunosc).

SONDAJ CURS: Campania cu usturoi și pozele cu flori nu au picat bine votanților: Nicușor și Piedone pierd procente. Cîrstoiu, singurul în creștere

De asemenea, bazinul potențial maxim al edilului în funcție este de 29%, în vreme ce 70% dintre respondenți au o părere proastă despre performanța sa administrativă, după cum indică rezultatele cercetării sociologice.

Cercetarea a fost realizată față în față, la domiciliul respondenților, pe 1067 de persoane peste 18 ani, eșantionul fiind realizat conform ultimelor date furnizate de Institutul Național de statistică, ponderarea ținând cont de vârsta participanților la sondaj, marja maximă de de eroare fiind de 3%, la un grad de încredere de 95%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.