Vremea în data de 17 aprilie se schimbă radical în jumătate din țară.

Astazi, vremea va fi în general instabila, iar valorile de temperatura vor fi în scadere în toata tara. Cerul va avea înnorari si va ploua local în vestul tarii si pe arii extinse în rest.

Vor fi mai ales averse, iar în regiunile sud-estice se vor semnala descarcari electrice si cantitati de apa însemnate (local 20…25 l/mp şi izolat peste 30 l/mp). Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în nordul Moldovei şi 26 de grade în Dobrogea.

În București, vremea va fi în general instabila si se va raci. Vor fi perioade cu averse, cel mai probabil dupa orele amiezii însotite de descarcari electrice si intensificari ale vântului. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

La munte, vremea va fi în general instabila, iar valorile de temperatura vor fi în scadere. Vor fi mai ales averse, iar cantitatile de apa vor fi însemnate (local 20…30 l/mp şi izolat peste 40 l/mp) şi izolat va cadea grindina. La altitudini de peste 1500 m precipitatiile se vor transforma în lapovita si ninsoare. 

 
 

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.