Nici nu a început campania electorală, că Nicușor Dan mai cere trei mandate. Primarul general nu exclude complet o candidatură în fruntea statului, dar susține că ar mai avea nevoie de ani buni ca să termine treaba în Capitală. Între timp, Gabriela Firea a ieșit la atac față de actualul edil, pe care îl acuză că nu s-a îngrijit de parcuri sau de gropi. 

Cel mai probabil de peste un deceniu, cel putin asa sustine actualul edil, care mai cere 3 mandate pentru a reusi sa rezolve toate problemele Bucurestiului. 

Intrebat fiind daca are de gand sa candideze si pentru functia de presedinte al tarii anul acesta, actualul edil a raspuns negativ, precizand ca este mult prea devreme, intrucat mai are multe probleme de rezolvat la Capitala.

Uliță în buricul Bucureștiului, oamenii au fost uitați de Primărie – VIDEO

Ar mai avea nevoie de un prim mandat pentru a rezolva problema termiei si a traficului, de un al doilea mandat pentru partea de functionalitate a Capitalei si de un al treilea mandat pentru partea de estetica, adica pentru partea de parcuri si de fatade ale cladirilor. Aceasta este, de altfel, si problema pentru care este criticat de Gabriela Firea, care a iesit la atac tocmai pe tema parcurilor si a gropilor din oras. Gabriela Firea spunea ca s-a plimbat prin parcuri si ca sunt pline de buruieni, cu aleile crapate si cu malurile care stau sa cada si reprezinta, astfel, un pericol pentru vizitatori. 

Ce averi au candidații la Primăria Generală a Capitalei?

Intrebat daca ar avea de gand sa candideze la Cotroceni nu anul acesta, ci peste 5 ani, Nicusor Dan nu a exclus varianta, spunand ca nu stie ce va fi atunci. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.