O persoană și-a pierdut viața într-un incendiu izbucnit, marți, în Sectorul 2 al Capitalei. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum la o locuință tip parter și la acoperișul celei de-a doua, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Pompierii se află la fața locului și intervin. 

”În urma verificărilor efectuate în spațiile interioare, a fost extrasă o victimă decedată. În acest moment incendiul este localizat, se lucrează la decopertare în vederea lichidării focarelor rămase”, au anunțat pompierii.

ȘTIREA INIȚIALĂ

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinta, situata pe str. Culea Nicolae din sectorul 2.

Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum la o locuință tip parter și la acoperișul celei de-a doua, pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

Imagine

 

Imagine

Intervin 8 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de decarcerare și 2 ambulanțe SMURD”, au transmis, marți, reprezentanții ISU București-Ilfov.

1.470 de intervenţii ale IGSU în ultimele 24 de ore, în creştere față de anul trecut. În Bucureşti, o persoană a murit într-un incendiu izbucnit de la o lumânare

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.