Un incendiu a izbucnit, în noaptea de marți spre miercuri, la Baza Sportivă FCSB din Berceni. Un bărbat a fost găsit carbonizat și alte două persoane au avut nevoie de intervenția medicilor. Momentan, cauza producerii tragediei nu este cunoscută.

Mai multe echipaje de pompieri și salvatori au ajuns în zonă. Potrivit Realitatea PLUS, un om a murit și alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Peste 50 de persoane care locuiau în baza sportivă s-au autoevacuat.

În incendiu au ars trei locuințe tip garsonieră situate într-o clădire din incinta bazei.

„Incendiul s-a manifestat în 3 camere, pe o suprafață de aprox. 100 mp, am intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și trei echipaje de prim-ajutor, dintre care unul de Terapie intensivă mobilă. Ca victime, a fost o persoană carbonizată decedată și două persoane care cu solicitat primul ajutor, fără transport la spital, cu atac de panică și intoxicate cu fum. Cauza incendiului este în curs de stabilire. Camerele erau stil garsonieră de locuit, erau locuite. S-au autoevacuat aproximativ 50 de persoane, până la sosirea noastră”, a precizat Mihnea Niculae, ISU București-Ilfov. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.