Începand de luni, 30 martie, o unitate hoteliera din capitala va fi pusa la dispozitia medicilor si asistentelor, fara plata, care vor putea merge aici pentru masa si odihna. Transportul acestora este, de asemenea, asigurat.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat intr-o postare pe Facebook, ca personalul medical din Capitala va avea asigurat, de luni 30 martie cazare si transport gratuit pentru cei care nu se pot intoarce acasa, la familii.

„Multumesc celor care au inteles cat de importanta este solidaritatea fata de semeni si care ne-au ajutat si au oferit spatii de cazare eroilor din spitalele din Bucuresti! Astfel, incepand de luni, 30 martie, o unitate hoteliera va fi pusa la dispozitia medicilor si asistentelor din Capitala, fara plata, care vor putea merge aici pentru masa, odihna si pentru a rămâne peste noapte. 107 camere vor fi puse la dispozitie, pentru medicii si asistentele care lucreaza in spitalele unde sunt internati bolnavi de coronavirus si care, atunci cand ies din tura, nu se pot intoarce la familii, acasa. Transportul acestora este, de asemenea, asigurat. Astfel de gesturi ne determina sa credem ca vom depasi, impreuna, aceasta grava criza din sanatate, sprijinindu-ne fiecare cu ceea ce putem.” a mai scris Gabriela Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.