A fost haos pe șoselele din România, după ridicarea restricțiilor de circulație. Mai mulți oameni au murit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate în accidente grave. Tragediile s-au petrecut în mai multe județe ale țării, informează Realitatea Plus. 

Un tânăr de 26 de ani a murit într-un accident cumplit de circulație. Tragedia s-a petrecut în localitatea Moșteni, județul Teleorman, iar două echipaje de pompieri au intervenit la locul accidentului. Șoferul a fost găsit singur în autoturismul răsturnat. Era încarcerat și în stop cardiorespirator, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Două accidente grave s-au produs noaptea trecută și în județul Constanța. Un bărbat de 43 de ani a murit în urma impactului dintre două mașini, în localitatea Viroaga. Potrivit polițiștilor, unul dintre șoferi, de 29 de ani, conducea în zig zag și a lovit în plin celălalt autoturism. Șoferul vinovat consumase alcool, spun polițiștii.

La Medgidia, un bărbat de 41 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu o motocicletă, pe câmp. Bărbatul nu avea permis de conducere.

Un accident grav a fost filmat cu telefonul pe o stradă din Capitală de alți șoferi aflați în trafic. În imagini se vede o mașină răsturnată și grav avariată. Impactul a fost atât de puternic încât motorul autoturismului a sărit pe carosabil.

Accident grav și pe centura orașului Caransebeș. În accident au fost implicate un tir frigorific și două autoturisme, iar șoferul uneia dintre mașini a fost dus în stare gravă la spital. Poliția a început o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.