Investiții majore în Sectorul 5. Primarul Daniel Florea anunță construirea celui mai mare parc central din București, 3 baze sportive noi, dar și 10 km de linii noi de tramvai. 

Planul Urbanistic aprobat cuprinde și noi artere de circulație, parcări subterane, dar și 10 km de linii noi de tramvai. Edilul anunță creșterea valorii proprietăților, odată cu modernizarea sectorului 5.

„Toate aceste investiții vor aduce probabil la buget încă cel puțin 60 de milioane de lei pe an. Acest PUZ, datorită reglementarilor pe care le conține, a mărit valoarea fiecărei proprietăți din sector în medie cu 120 de euro/mp”, a spus Daniel Florea.

Parcul central se va întinde de la Izvor până la Piața George Coșbuc. Totodată, edilul anunță noi artere de circulație, care vor fluidiza traficul.

„Marele parc central despre care discutam este acesta – Izvor, Parlament, Catedrală și toată zona, până la Palatul Bragadiru și Piața George Coșbuc. Cât ar fi de important acest drum care acum nu există și cât ar reuși să fluidizeze traficul venit din sectorul 6”, a mai spus Daniel Florea. 

Daniel Florea spune că de la aprobarea Planului urbanistic a primit solicitări de investiții în valoare de 1,1 miliarde de euro. Fața sectorului 5 al Capitalei se va schimba în bine, promite edilul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.