Cei trei bărbați din clanul Duduianu, reținuți aseară, au fost arestați pentru 30 de zile. Aceștia sunt acuzați de tentativă de omor după ce, în noaptea în care a avut loc răfuiala dintre interlopi, l-au atacat pe cel bănuit că l-a ucis pe liderul clanului. 

Doi dintre frații lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, și încă un bărbat au ieșit în cătușe după audierile de la Serviciul Omoruri din cadrul zilei de ieri. Totul după ce s-au făcut percheziții la locuința clanului Duduianu din Capitală.

Vă reamintim că anchetatorii au descins la mai multe adrese din București, dar și la vila din Rahova a liderului clanului Duduianu omorât după un scandal cu rivali din clanul Rinu.

Oamenii legii au ridicat de la casa familiei Duduianu șapte cutii cu diverse obiecte şi documente. Cei doi frați ai interlopului ucis au fost săltați în urma perchezițiilor făcute de procurori. Fără să vorbească în fața camerelor de filmat, aceștia au fost duși direct la audieri. Un alt prieten al acestora este și el acuzat tot de tentativă de omor.

Și presupusul criminal, membru al clanului Rinu, a fost adus din nou în fața autorităților pentru explicații. Asta după ce el a fost arestat preventiv.

Pe de altă parte, procurorii de la DIICOT au dus la audieri un impresar de maneliști, ce se intitulează Gicu. Bărbatul este acuzat că vindea cocaină cu doi dintre apropiații clanului Duduianu.

Cercetările se fac acum de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Sursa: Realitatea din Justitie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.