Premierul Ludovic Orban, președintele PNL, a făcut primele declarații după încheierea votului la alegerile locale de duminică, 27 septembrie.

„Va multumesc pentru ca la aceste alegeri, românii au aratat un spirit exemplar, au suportat statul la rând care din pacate a aparut ca urmare a necesitati ide protejare a sanatatii. Le multumesc
Vreau sa felicit toti romani icare ua participat la vot pentru prezenta exemplara la aceste alegeri locale.

Pentru PNL este o zi istorica. Pentru prima oara, de la Revolutie pana astazi, dupa 230 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si pentru prima oara PNl bate PSD fara drept de apel. Suntem la a treia victorie: am castigat alegerile europarlamentare, prezidentiale cu un scor istoric si iata ca azi castigam alegerile locale.

Aceste victorii nu ne determina sa ne bucuram in mod excesiv. Ne vom bucura o zi-doua, dupa care ne apucam de treaba, pentru ca oamenii ne-au votat pentru programele de dezvoltare cu care ne-am prezentat, mai ales ne-au votat ca sa imbunatatim viata locala.

Ca premier, garantez sustinerea pentru toate programele locale serioase care duc la cresterea calitatii vietii, pe investitii, bazate pe debirocratizare, digitalizare, atragere de investitii, crearea locurilor de munca.

Ma bucur enorm ca am eliberat Bucurestiul! E o victorie pe care, hai sa fim cinstiti, foarte putini o asteptau! Este o victorie clara care nu lasa loc de comentarii. Bucurestenii si-au dorit o schimbare, sa elibereze Bucureștiul de caracatita PSD.

Victoria lui Nicușor Dan este rezultatul depus de Nicușor Dan cel putin de 12 ani de zile , a unei dedicari fata de interesul public, a unui program onest, fara promisiuni deșarte.

Victoria din Bucuresti e si rezultatul ca noi, ca PNL, desi avem valori in partid, am preferat sa ne unim si sa sustinem un candidat cu sprijinul partenerilor nostri din aceasta campanie.

Pe baza rezultatelor partiale, asteptam confirmarea lor, putem spune clar ca am castigat aproximativ 50% din consiliile jduetene, ca avem un numar de primari, intre 17-20 de primari de munciipii resedinta de judet, un scor de 1.500 de primari.

PNL inregistreaza un scor fara precedent in istoria sa, care ne obliga.

Aceste alegeri locale arata inceputul unei guvernari liberale”, a declarat premierul Ludovic Orban imediat după terminarea votării pentru alegerile locale, la ora 21.00.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.