Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, confirmat cu coronavirus și aflat în spital din această cauză, a murit, duminică seară. Cristian Zanfira avea 37 de ani și era ofițer în cadrul IPJ Gorj. 

Decesul polițistului a fost anunțat de reprezentanții Sindicatului Europol. Cristian Zanfira era căsătorit și avea doi copii.

„Abia ce a fost condus pe ultimul drum colegul nostru de la Brașov, că un alt coleg, Cristian Zanfira din cadrul IPJ Gorj a fost răpus de Covid în această seară. În urma sa a rămas o sotie sfâșiată de durere și doi copii de numai câțiva anișori. Este dovada clară că polițiștii, prin natura misiunilor pe care le desfășoară, sunt printre cei mai expuși la infectarea cu SARS COV2”, transmit cei de la Sindicatul Europol.

Colegii sunt în stare de șoc, mesajele de condoleanțe apărând în mediul online.

„Suntem profund îndurerați de această veste. Colegul nostru a plecat prea devreme dintre noi. Cuvintele sunt de prisos în aceste momente. Nu putem decât să ne dăm seama cât de fragili suntem în fața acestei boli nemiloase. Condoleante familiei îndoliate!”, a postat un polițist din cadrul IPJ Gorj.

„Cristi Zane, 37 de ani, ofiter in IPJ Gorj, un om exceptional, a murit azi la Spitalul Tg Carbunesti, de covid-19. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace”, a postat jurnalistul de investigații Narcis Daju. „Dragi prieteni, Cristi Zane ne-a părăsit…. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească !!!”, a scris unul dintre colegii ofițerului.

„Dumnezeu sa-l odihnească în pace pe colegul nostru! O mare tragedie!!! Condoleante familiei si sperăm că Bunul Dumnezeu sa le dea putere pentru a putea depăși această imensă durere!!!”, este un alt msaj.

Ieri, un fost polițist al IPJ Gorj, Aurelian Șuță, a fost răpus de acest virus, după aproximativ două săptămâni de luptă.

Sursa: Realitatea de Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.