Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan a convocat, astăzi, o primă întâlnire online cu toți cei șase primari de sectoare din București, pentru a analiza împreună o serie de probleme urgente, dar și pentru a stabili o agendă de dialog constantă, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Primăriei Capitalei, preluat de realitatea.net

Pe agenda discuțiilor de astăzi s-au aflat măsurile privind protecția populației în contextul pandemiei de Coronavirus, abordări unitare privind problematica deșeurilor, corelarea măsurilor privind investițiile, taxarea și asistența socială, precum și o gândire unitară privind bursele școlare la nivelul Bucureștiului.

”Mi-am dorit să avem astfel de întâlniri, conștient fiind că, indiferent de zona politică din care vine fiecare, avem nevoie de o colaborare sinceră și de coerență în București. De multe din acțiunile oricăruia dintre noi depind și acțiunile celorlalți. De aceea, am toată deschiderea să colaborăm, campania electorală a trecut, urmează patru ani în care Capitala se poate dezvolta doar dacă noi reușim să ne coordonăm și să găsim cât mai multe zone de acțiune unitară, în folosul bucureștenilor”, a declarat primarulNicușor Dan.

Potrivit coumunicatului de presă, toți primarii de sectoare au salutat această inițiativă și au decis crearea unui cadru constant de consultări la acest nivel, precum și convocarea de urgență, ori de câte ori va fi necesară, a unei astfel de întâlniri.

Nu în ultimul rând, Primarul General, precum și primarii de sectoare au convenit necesitatea solicitării unei întrevederi cu viitorul prim-ministru al României și cu viitorul ministru al finanțelor, imediat ce procedurile de desemnare vor fi încheiate, mai arată sursa citată.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.