La această oră, la nivel național, polițiștii, împreună cu lucrători din cadrul celorlalte structuri ale M.A.I., polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniu, desfășoară acțiuni, în zona centrelor comerciale, pentru prevenirea și combaterea noului virus SARS-COV-2.

La aceste activități participă și Poliția Locală, care, în această perioadă, se află sub comanda operațională a Poliției Române.

Poliţiştii verifică modul în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei.

Scopul forțelor de ordine nu este aplicarea de sancțiuni ci dorim ca toți să conștientizeze faptul că sănătatea și viața sunt cele mai importante.

Pentru sănătatea și siguranța dumneavoastră, vă rugăm să respectați toate normele de protecție sanitară și să evitați deplasările în locurile publice care nu sunt necesare.

Este o perioadă în care, cu toții, forțe de ordine și cetățeni, trebuie, mai mult ca niciodată, să formăm o singură echipă, în lupta împotriva acestui virus.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.