O tânără însărcinată  a fost transportată luni  cu elicopterul  în stare gravă la spital după ce a fost lovită de o mașină în localitatea Broșteni,județul Ialomița.

 Potrivit polițiștilor în timp ce o femeie, în vârstă de 37 de ani, conducea un autoturism pe DN2A, în localitatea Broșteni, a lovit o tânără în vârstă de 19 ani, ce se angajase în traversarea străzii.

 Impactul a fost violent, astfel că tânăra  însărcinată, a rămas inconștientă pe carosabil. În sprijinul persoanelor implicate în accident s-au deplasat echipaje ale Detașamentului de Pompieri Urziceni și ale SAJ Ialomița, fiind totodată solicitată intervenție aeromedicală din București. Femeia accidentată a primit îngrijiri medicale de la echipajele medicale SMURD – de pe elicopter și SAJ și a fost transferată în stare gravă la un spital din Capitală. Autoturismul era condus de o femeie de 39 de ani căreia i-a fost acordat primul-ajutor de paramedicii SMURD și a fost transferată la spitalul din Urziceni cu atac de panică. De asemenea, tatăl victimei, aflat la locul accidentului, a avut nevoie de îngrijiri din partea cadrelor medicale ca urmare a șocului suferit și a fost transportat la spital, transmite ISU Ialomița

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul Drager, acesta indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Ialomita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.