Nicușor Dan vine cu vești „culturale” de 1 iunie pentru cei care se vaccinează împotriva COVID-19. Ce bonusuri promite edilul general.

„Toţi cei care se vor vaccina anti-COVID-19 mâine, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei vor primi bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Bucureşti. Dacă vă vaccinaţi pe 1 iunie, puteţi merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteţi să vizitaţi muzee din Bucureşti sau să vedeţi spectacole de circ. Biletele gratuite se emit pentru instituţiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei şi sunt valabile până la finalul anului”, a scris, luni, primarul Nicușor Dan, pe Facebook.

Centrul din Piaţa Constituţiei s-a deschis pe 29 aprilie, vaccinul folosit pentru cei care vin pentru vaccinare din mașină fiind cel de la compania Pfizer. Persoanele care doresc să se imunizeze aici se pot prezenta doar cu actul de identitate şi un chestionar de triaj completat. Chestionarul poate fi accesat pe platforma RoVaccinare. Centrul funcţionează de luni până duminică, în intervalul orar 8.00 – 20.00 şi dispune de patru fluxuri.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.