„Schimbarea rapidă a Avocatului Poporului are un singur obiectiv: aprobarea prin Ordonanță de Urgență a autonomiei culturale sub umbrela subsidiarității pentru Ținutul Secuiesc”, a declarat președintele Partidului Neamul Românesc, Ninel Peia, la emisiunea 100% de la Realitatea PLUS. 

„Proiectul acela de lege (n.r. privind autonomia așa-zisului Ținut Secuiesc) nu este depus, va trece prin Ordonanță de Urgență sub principiul subsidiarității având în vedere că suntem în Uniunea Europeană, dar de fapt se aprobă în primă fază o autonomie culturală. Le dăm un deget și ne vor lua toată mâna”, a notat Peia.

Liderul de partid consideră că românii vor amenda puternic toate nerealizările politicienilor. 

„Asistăm în acest moment la o escaladare a conștiinței naționale și la un moment dat, credeți-mă că mămăliga românească va exploda și va exploda în fața celor care de 30 de ani de zile își bat joc de întregul neam românesc. Oamenii și-au dat seama, mai ales acum cu acest guvern antinațional că nu mai au nicio șansă. (…) Românii au nevoie doar de o scânteie și câțiva lideri, lideri care își asumă să ridice capul în bătaia furtunii pentru că numai așa ne vom căpăta respectul lumii”, a concluzionat Ninel Peia.  

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.