Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 18 august 2021, decretul de numire în funcția de membru al Guvernului a lui Dan Vîlceanu, ministrul Finanțelor.

La data publicării prezentului decret în Monitorul Oficial al României, încetează efectele Decretului nr. 825/2021 pentru desemnarea unui membru al Guvernului ca ministru interimar, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 676 din 8 iulie 2021.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc astăzi, ora 17:30, la Palatul Cotroceni, a transmis Administrația Prezidențială.

Dan Vîlceanu a fost validat pentru a funcția de ministru al Finanțelor, în cadrul Biroului Politic Național al PNL. Decizia a fost luată cu 47 de voturi „pentru” și un vot „împotrivă”.

Ludovic Orban – președintele PNL a anunțat că a votat împotriva lui Dan Vîlceanu. El spune că echipa lui Florin Cîțu trebuie să-și asume integral această desemnare.

Ludovic Orban a votat ÎMPOTRIVA lui Dan Vîlceanu: „Există riscuri cu privire la această desemnare. Răspunderea integrală aparține lui Florin Cîțu”

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.