Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, a declarat luni, în emisiunea ”Legile puterii” de la Realitatea Plus, că principalul vinovat pentru actuala criză politică este președintele Klaus Iohannis. În actualul context politic, singura soluție sunt alegerile anticipate, consideră acesta. 

Târziu a precizat că, deși susține o moțiune de cenzură alături de USR-PLUS, AUR nu vrea ca aceștia să revină la guvernare. 

”Guvernarea este una care ne duce în gard, iar PSD îi apără. Nu vreau să revină USR la guvernare, i-am văzut, sunt liniștit cu ”performanțele” lor.

Este un echilibru extrem de fragil la guvernare. Traversăm o criză multiplă, economică, politică, socială, multiculturală pentru care Guvernul nu are soluție. Mă îndoiesc că vechea formulă ar avea…

Deasupra lor veghează un responsabil mai mare, președintele Iohannis. Domnia sa se face vinovat că a ales greșit un premier care nu e capabil să ducă guvernarea, că i-a acceptat greșelile, că lasă se treneze toată această criză la care, din păcate, s-au pretat și cei de la PSD. Domnia sa trebuie să răspundă pentru ce trăiesc românii acum. 

Soluția este întoarcerea la popor, alegerile anticipate”, a spus copreședintele AUR. 

Citește și: ”Legile puterii | Adrian Chesnoiu (PSD): Actuala criză politică e un circ, USR-PLUS a făcut un joc politic parșiv. Ce șanse sunt să pice Guvernul”

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.